Pangkalan Produksi Anyar didamel di Kota Yangzhou, Propinsi Jiangsu, Cina, kalebet luas 25000m2.
Garis produksi énggal henteu ngan ukur ngahasilkeun panel surya kakuatan tinggi kalayan 210mm, tapi ogé ngandung produk surya épisiensi anu sanés sapertos seri 166mm (M6) sareng seri 182mm (M10).
Taun énggal kami bakal nyimpen spésifikasi anu béda pikeun panel surya di gudang, pikeun minuhan kabutuhan konsumén pikeun pangiriman.厂房2


Waktos Post: Feb-04-2021