Kunaon Panel Surya Anu Sél Surya Satengah Motong Janten Terpopuler?

Lini produksi anyar Apex Solar sareng # 182mm #modul bakal diluncurkeun dina Maret taun payun.

Dinten ieu kami ilubiung dina modul 182mm sareng konperénsi téknologi sistem anu diayakeun ku Jinko, JA sareng Longi.
Kakuatan 144 sél potongan satengah tina modul surya 182mm tiasa ngahontal 545W.
Hayu urang ngawangun LCOE anu langkung saé.

2

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

 


Pos waktos: Dec-31-2020