MONO 585-605W 120cells (M12 / 210mm)

Pedaran pondok:

585w 590w 595w 600w 605watt mono monocrystalline modul solar panel pv kalayan 210mm wafer surya

M12 séri panel surya didamel ku sél surya 210mm, kalayan téknologi MBB sareng satengah potong. Kekecapan modul tiasa kéngingkeun 21% di luhur. Max kakuatan ngagaduhan 600w di luhur.

Fusion MBB sareng téknologi sél satengah motong.

Garansi produk 12 taun ningkat dina bahan sareng padamelan. 25 taun jaminan kinerja kakuatan linier.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

210mm 120片串 585-605w mono solar panel_Datasheet_DE20_2020111-1

M12 séri panel surya didamel ku sél surya 210mm, kalayan téknologi MBB sareng satengah potong.

Kekecapan modul tiasa kéngingkeun 21% di luhur. Kakuatan maksimal ngahontal 600w di luhur.

Fusion MBB sareng téknologi sél satengah motong

Garansi produk 12 taun ningkat dina bahan sareng padamelan.

25 taun jaminan kinerja kakuatan linier.

PARAMETER Listrik DI STC
Tipe Modul HRAP-120H-585-M12 HRAP-120H 590-M12 HRAP-120H-595-M12 HRAP-120H-600-M12 HRAP-120H-605-M12
Dipeunteun Daya Maksimum (Pmax) [W] 585 590 595 600 605
Tegangan Daya Maksimum (Vmp) [V] 33.8 34 34.2 34.4 34.6
Daya Maksimum Ayeuna (Imp) [A] 17.31 17.35 17.4 17.44 17.49
Open Circuit Voltage (Voc) [V] 40.9 41.1 41.3 41.5 41.7
Arus Sirkuit Pondok (Isc) [A] 18.37 18.42 18.47 18.52 18.57
Kekecapan Modul [%] 20.7 20.8 21 21.2 21.4
STC: lrradiance 1000 W / m2 suhu modul 25 ° C AM = 1.5
PARAMETER éléktrik DI NOCT HRAP-120H-585-M12 HRAP-120H-590-M12 HRAP-120H-595-M12 HRAP-120H-600-M12 HRAP-120H-605-M12
Tipe Modul
Dipeunteun Daya Maksimum (Pmax) [W] 443 447 451 454 458
Tegangan Daya Maksimum (Vmp) [V] 31.5 31.7 31.9 32 32.2
Daya Maksimum Ayeuna (Imp) [A] 14.05 14.09 14.13 14.18 14.22
Open Circuit Voltage (Voc) [V] 38.5 38.7 38.9 39.1 39.3
Arus Sirkuit Pondok (Isc) [A] 14.81 14.85 14.88 14.92 14,96
NOCT: lrradiance 800 W / m2 suhu lingkungan 20 ° C kagancangan angin: 1m / s
SPESIFIKASI MEKANIK
Tipe Sél Monocrystalline
Diménsi Sél 210 × 210mm
Pangaturan sél 120 (6 * 20)
Beurat 30,9kg
Diménsi Modul 2172 * 1303 * 35mm
Kabel Pilar positif 4,0 mm²: kutub négatip 300mm: 300mm, panjang kawat tiasa disaluyukeun
Kaca hareup 3,2 mm transmittansi tinggi, palapis AR kaca tempered
Pigura Paduan aluminium anodized
Kotak Simpang Kelas panyalindungan IP68
Panyambung MC4 Cocog
Beban mékanis Sisi payun 5400Pa / Sisi tukang 2400Pa
Kaayaan operasi
Toleransi Daya (W) (0, + 4,99)
Tegangan Sistem Maksimum (V) 1500VDC
Koefisien Suhu Pmax -0,36% / ° C
Koefisién Suhu Voc -0,28% / ° C
Koefisién Suhu Isc +0,05% / ° C
Suhu Operasi Nominal 45 ± 2 ° C
Suhu Operasi -40 ° C- + 85 ° C
Sekering maksimum 20A
PÉRÉFÉNGAL KONFIGURASI 
Jumlah / Pallet 30 pcs / palét
Palét / Wadah 8pallet / 20GP; 18pallet / 40HQ
Jumlah / Wadahna 240pcs / 20GP; 540pcs / 40HQ

Produksi Otomatis Lengkep

001

Las sél Surya
Anggo mesin las otomatis pikeun nyambungkeun sél surya dina séri
Sadaya sél surya didamel ku mérek kelas paling luhur, sapertos TW Solar, Longi Solar

Mesin ngetik otomatis
Saatos nyetél program numutkeun sarat tina gambar prosés, mesin tékététis sacara otomatis bakal ngetik senar batréna. Presisi tinggi, efisiensi tinggi, tingkat cacad anu rendah

002
003

Las otomatis
Peletakan otomatis tina EVA, panyokong, motong otomatis tina bahan panyokong kaleuleuwihan
Otomatisasi 100% tina prosés produksi sadayana

Pamariksaan Visual
Ngaliwatan mesin péngkolan, leres-leres mariksa panel surya saatos laminasi, sareng catet cacad sareng tanggapan kana prosés sateuacanna

004
005

EL Nguji
Anggo eunteung pikeun mariksa penampilan modul surya sateuacan laminasi, sareng ngalereskeunana upami rusak;

Tés Flash
Kalebet suhu, listrik, voltase, arus sareng tés anu sanés, mastikeun 0 ~ + 5W Positif Daya Positip

006

Proyék Kami

项目图详情

Ngepak Aman

1111-1610766809000

FAQ

Q: Naha urang kedah mésér ti anjeun sanés ti panyadia sanés?
A: Tim kami gaduh exprience 10 taun dina produk surya, jual ka 50 nagara, kami
ngalaman dina bisnis internasional; urang terang harga anu pas sareng dina pangiriman waktos mangrupikeun dua konci
poin; kami nyayogikeun jasa anu saé tibatan pabrik anu sanés.

Q: Dupi urang Didatangan pabrik?
A: Pasti, kantor pusat kami aya di Kota Wuxi. Sajam ka Shanghai. Éta pasti pisan.

Q: Dupi kami Produsén?
A: Leres, kami gaduh pabrik nyalira di kota wuxi sareng kota Nanjing. Sareng kami ogé gaduh sub kontrak
pabrik séjén.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami