MONO 480-505W 150cél (M12 / 210mm)

Pedaran pondok:

480watt 485w 490w 495w 500w 505watt mono monocrystalline modul surya pv panel kalayan 210mm wafer surya

M12 séri panel surya didamel ku sél surya 210mm, kalayan téknologi MBB sareng satengah potong. Kekecapan modul tiasa kéngingkeun 21% di luhur. Garansi produk 12 taun ningkat dina bahan sareng padamelan. 25 taun jaminan kinerja kakuatan linier.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

210mm 150cells mono -480- 505w

M12 séri panel surya didamel ku sél surya 210mm, kalayan téknologi MBB sareng satengah potong.

Kekecapan modul tiasa kéngingkeun 21% di luhur. 

Garansi produk 12 taun ningkat dina bahan sareng padamelan.

25 taun jaminan kinerja kakuatan linier.

PARAMETER Listrik DI STC
Tipe Modul VSMH150-480-M12 VSMH150-485-M12 VSMH150-490-M12 VSMH150-495-M12 VSMH150-500-M12 VSMH150-505-M12
Dipeunteun Daya Maksimum (Pmax) [W] 480 485 490 495 500 505
Tegangan Daya Maksimum (Vmp) [V] 42 42.2 42.4 42.6 42.8 43
Daya Maksimum Ayeuna (Imp) [A] 11.42 11.49 11.56 11.63 11.69 11.75
Open Circuit Voltage (Voc) [V] 50.8 51.1 51.3 51.5 51.7 51.9
Arus Sirkuit Pondok (Isc) [A] 11.99 12.07 12.14 12.21 12.28 12.35
Kekecapan Modul [%] 20.1 20.3 20.5 20.7 20.9 21.1
STC: lrradiance 1000 W / m2 suhu modul 25 ° C AM = 1.5
PARAMETER éléktrik DI NOCT
Tipe Modul VSMH150-480-M12 VSMH150-485-M12 VSMH150-490-M12 VSMH150-495-M12 VSMH150-500-M12 VSMH150-505-M12
Dipeunteun Daya Maksimum (Pmax) [W] 363 367 371 375 379 382
Tegangan Daya Maksimum (Vmp) [V] 39.6 39.8 40..0 40.2 40.4 40.6
Daya Maksimum Ayeuna (Imp) [A] 9.15 9.2 9.26 9.32 9.37 9.43
Open Circuit Voltage (Voc) [V] 48 48.2 48.4 48.6 48.8 49
Arus Sirkuit Pondok (Isc) [A] 9.65 9.72 9.77 9.83 9.89 9.94
NOCT: lrradiance 800 W / m2 suhu lingkungan 20 ° C kagancangan angin: 1m / s
SPESIFIKASI MEKANIK
Tipe Sél Monocrystalline
Diménsi Sél 210 × 210mm
Pangaturan sél 150 (5 * 30)
Beurat 26,30kg
Diménsi Modul 2176 * 1098 * 35mm
Kabel 4,0 mm² tihang positip: 300mm kutub négatip: 400mm, panjang kawat tiasa disesuaikan
Kaca hareup 3,2 mm transmittansi tinggi, palapis AR kaca tempered
Pigura Paduan aluminium anodized
Kotak Simpang Kelas panyalindungan IP68
Panyambung MC4 Cocog
Beban mékanis Sisi payun 5400Pa / Sisi tukang 2400Pa
Kaayaan operasi
Toleransi Daya (W) (0, + 4,99)
Tegangan Sistem Maksimum (V) 1500VDC
Koefisien Suhu Pmax -0,36% / ° C
Koefisién Suhu Voc -0,28% / ° C
Koefisién Suhu Isc +0,05% / ° C
Suhu Operasi Nominal 45 ± 2 ° C
Suhu Operasi -40 ° C- + 85 ° C
Sekering maksimum 20A
PÉRÉFÉNGAL KONFIGURASI
Jumlah / Pallet 30 pcs / palét
Palét / Wadah 8pallet / 20GP; 20pallet / 40HQ
Jumlah / Wadahna 240 pcs / 20GP; 600pcs / 40HQ

Proyék Kami

-1610678813000

Ngepak Aman

1111-1610766809000

FAQ

Q: Naha urang kedah mésér ti anjeun sanés ti panyadia sanés?
A: Tim kami gaduh exprience 10 taun dina produk surya, jual ka 50 nagara, kami
ngalaman dina bisnis internasional; urang terang harga anu pas sareng dina pangiriman waktos mangrupikeun dua konci
poin; kami nyayogikeun jasa anu saé tibatan pabrik anu sanés.

Q: Dupi urang Didatangan pabrik?
A: Pasti, kantor pusat kami aya di Kota Wuxi. Sajam ka Shanghai. Éta pasti pisan.

Q: Dupi kami Produsén?
A: Leres, kami gaduh pabrik nyalira di kota wuxi sareng kota Nanjing. Sareng kami ogé gaduh sub kontrak
pabrik séjén.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami