Taros Kami

Kalayan tim internal R&D sareng tim manajemén kami kalayan langkung ti 10 taun pangalaman dina industri surya, urang tiasa mendesain sareng ngembangkeun panel surya khusus kalayan ukuran, bentuk, sareng kakuatan anu béda pikeun minuhan spésipik palanggan.

Telepon

0086-13656179122

Alamat

Lantai 27, Blok A, Pusat Internasional Crystal, Nomer 20 Dongting Tengah Jalan, Kabupatén Xishan, Kota Wuxi.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami