Tentang Kami

Jiangsu Apex Solar Energy Technology Co., Ltd.

2

Jiangsu Apex Solar Energy Technology Co., Ltd. mangrupikeun produsen profesional sareng éksportir panel surya salami langkung ti 10 taun. Kami ahli dina desain, produksi sareng penjualan sél surya, modul fotovoltaik sareng sistem tatasurya. 

Apex Solar ngagaduhan propésional R&D sareng tim manajemen, sacara ketat nuturkeun standar tés internasional TUV, CE, CEC, CQC, ISO9001, ISO14001. Dina waktos anu sasarengan, Apex Solar tiasa nawiskeun produksi khusus sareng jaminan produk 12 taun sareng jaminan kakuatan 25 taun. Dugi ka ayeuna, modul surya apex kalebet jinis monocrystalline sareng polycrystalline parantos dipasang pikeun grid, off grid sareng sistem hibrid di pasar nagara-nagara Éropa, Australia, Kanada, Amérika Kidul, Afrika, Wétan Tengah sareng Asia. Kami yakin yén produk kualitas luhur sareng pangiriman anu langkung gancang tiasa nyandak kerjasama jangka panjang. Kapuasan Palanggan mangrupikeun kakuatan panggerak urang pikeun kamajuan kontinyu.

Apex Solar parantos ngenalkeun peralatan produksi otomatis canggih pikeun ngahasilkeun panél surya anu kualitas dipercaya pikeun sadaya konsumén, pabrik di Vietnam ngagaduhan kapasitas taunan 200MW, kapasitas produksi Cina modul PV parantos ngahontal 600MW per taun, total kapasitas produksi taunan 800MW. Aya sistem QC komprehensif panginten anu awal dugi ka akhir. Sadaya bahan baku anu digunakeun mangrupikeun pemasok Tingkat 1, nganterkeun produk kualitas anu sami sareng nami pabrik modul surya merek di Cina kalayan harga anu langkung kompetitif.

ad-ico-01-1606273884000

50+

Langkung ti 50 nagara tujuan

ad-ico-02-1606273916000

SAJARAH

Sadaya panel surya didamel ku sél kelas A, Sadaya bahan baku anu dianggo tina panyadia Tahap 1

1-1607326571000

2GW +

Langkung ti 2GW modul aplikasi pamasangan

2-1607326661000

3GW +

Langkung ti kapasitas kiriman 3GW

Sagala Anu Anjeun Hoyong Terang perkawis Kami