MONO 530-555W 110cél (M12 / 210mm)

Pedaran pondok:

530w 535w 540w 545w 550w 555watt mono monocrystalline modul surya pv panel kalayan 210mm wafer surya

M12 séri panel surya didamel ku sél surya 182mm, kalayan téknologi MBB sareng satengah potong. Kekecapan modul tiasa kéngingkeun 21% di luhur. Garansi produk 12 taun ningkat dina bahan sareng padamelan. 25 taun jaminan kinerja kakuatan linier.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

210mm-110cells-mono-1608801040000-1608873960000

M12 séri panel surya didamel ku sél surya 182mm, kalayan téknologi MBB sareng satengah potong.

Kekecapan modul tiasa kéngingkeun 21% di luhur. 

Garansi produk 12 taun ningkat dina bahan sareng padamelan.

25 taun jaminan kinerja kakuatan linier.

PARAMETER Listrik DI STC
Tipe Modul VSMH110-530-M12 VSMH110-535-M12 VSMH110-540-M12 VSMH110-545-M12 VSMH110-550-M12 VSMH110-555-M12
Dipeunteun Daya Maksimum (Pmax) [W] 530 535 540 545 550 555
Tegangan Daya Maksimum (Vmp) [V] 30.8 31 31.2 31.4 31.6 31.8
Daya Maksimum Ayeuna (Imp) [A] 17.21 17.28 17.33 17.37 17.4 17.45
Open Circuit Voltage (Voc) [V] 37.1 37.3 37.5 37.7 37.9 38.1
Arus Sirkuit Pondok (Isc) [A] 18.31 18.36 18.41 18.47 18.52 18.56
Kekecapan Modul [%] 20.3 20.5 20.7 20.9 21 21.2
STC: lrradiance 1000 W / m2 suhu modul 25 ° C AM = 1.5
PARAMETER éléktrik DI NOCT
Tipe Modul VSMH110-530-M12 VSMH110-535-M12 VSMH110-540-M12 VSMH110-545-M12 VSMH110-550-M12 VSMH110-555-M12
Dipeunteun Daya Maksimum (Pmax) [W] 401 405 409 413 417 420
Tegangan Daya Maksimum (Vmp) [V] 28.6 28.8 29 29.2 29.3 29.5
Daya Maksimum Ayeuna (Imp) [A] 14.01 14.06 14.1 14.15 14.19 14.23
Open Circuit Voltage (Voc) [V] 35 35.1 35.3 35.5 35.7 35.9
Arus Sirkuit Pondok (Isc) [A] 14.76 14.8 14.84 14.88 14.92 14,96
NOCT: lrradiance 800 W / m2 suhu lingkungan 20 ° C kagancangan angin: 1m / s
SPESIFIKASI MEKANIK
Tipe Sél Monocrystalline
Diménsi Sél 210 × 210mm
Pangaturan sél 110 (5 * 22)
Beurat 28,60kg
Diménsi Modul 2384 * 1096 * 35mm
Kabel 4,0 mm² tihang positip: 300mm kutub négatip: 400mm, panjang kawat tiasa disesuaikan
Kaca hareup 3,2 mm transmittansi tinggi, palapis AR kaca tempered
Pigura Paduan aluminium anodized
Kotak Simpang Kelas panyalindungan IP68
Panyambung MC4 Cocog
Beban mékanis Sisi payun 5400Pa / Sisi tukang 2400Pa
Kaayaan operasi
Toleransi Daya (W) (0, + 4,99)
Tegangan Sistem Maksimum (V) 1500VDC
Koefisien Suhu Pmax -0,36% / ° C
Koefisién Suhu Voc -0,28% / ° C
Koefisién Suhu Isc +0,05% / ° C
Suhu Operasi Nominal 45 ± 2 ° C
Suhu Operasi -40 ° C- + 85 ° C
Sekering maksimum 20A
PÉRÉFÉNGAL KONFIGURASI 
Jumlah / Pallet 32 pcs / palét
Palét / Wadah 8pallet / 20GP; 20pallet / 40HQ
Jumlah / Wadahna 256 pcs / 20GP; 640pcs / 40HQ

Proyék Kami

-1610678813000

Ngepak Aman

1111-1610766809000

FAQ

FAQ-1591951533000

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami