MONO 390-405W 120cél (M12 / 210mm)

Pedaran pondok:

390w 395w 400w 405w mono monocrystalline modul solar panel pv kalayan 210mm wafer surya

M12 séri panel surya didamel ku sél surya 210mm, kalayan téknologi MBB sareng satengah potong. Kekecapan modul tiasa kéngingkeun 21% di luhur. Garansi produk 12 taun ningkat dina bahan sareng padamelan. 25 taun jaminan kinerja kakuatan linier


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

210mm-120-Datasheet-1-1609295043000

M12 séri panel surya didamel ku sél surya 210mm, kalayan téknologi MBB sareng satengah potong.

Kekecapan modul tiasa kéngingkeun 21% di luhur. 

Garansi produk 12 taun ningkat dina bahan sareng padamelan.

25 taun jaminan kinerja kakuatan linier

PARAMETER Listrik DI STC
Tipe Modul VSMH120-390-M12 VSMH120-395-M12 VSMH120-400-M12 VSMH120-405-M12
Dipeunteun Daya Maksimum (Pmax) [W] 390 395 400 405
Tegangan Daya Maksimum (Vmp) [V] 33.8 34 34.2 34.4
Daya Maksimum Ayeuna (Imp) [A] 11.54 11.62 11.7 11.77
Open Circuit Voltage (Voc) [V] 40.8 41 41.2 41.4
Arus Sirkuit Pondok (Isc) [A] 12.14 12.21 12.28 12.34
Kekecapan Modul [%] 20.3 20.5 20.8 21.1
STC: lrradiance 1000 W / m2 suhu modul 25 ° C AM = 1.5
PARAMETER éléktrik DI NOCT
Tipe Modul VSMH120-390-M12 VSMH120-395-M12 VSMH120-400-M12 VSMH120-405-M12
Dipeunteun Daya Maksimum (Pmax) [W] 295 298 302 306
Tegangan Daya Maksimum (Vmp) [V] 31.8 32 32.2 32.5
Daya Maksimum Ayeuna (Imp) [A] 9.26 9.32 9.38 9.41
Open Circuit Voltage (Voc) [V] 38.4 38.6 38.8 38.9
Arus Sirkuit Pondok (Isc) [A] 9.78 9.84 9.9 9.69
NOCT: lrradiance 800 W / m2 suhu lingkungan 20 ° C kagancangan angin: 1m / s
SPESIFIKASI MEKANIK
Tipe Sél Monocrystalline
Diménsi Sél 210 × 210mm
Pangaturan sél 120 (5 * 24)
Beurat 21.30kg
Diménsi Modul 1754 * 1096 * 30mm
Kabel 4,0 mm² tihang positip: 300mm kutub négatip: 400mm, panjang kawat tiasa disesuaikan
Kaca hareup 3,2 mm transmittansi tinggi, palapis AR kaca tempered
Pigura Paduan aluminium anodized
Kotak Simpang Kelas panyalindungan IP68
Panyambung MC4 Cocog
Beban mékanis Sisi payun 5400Pa / Sisi tukang 2400Pa
Kaayaan operasi
Toleransi Daya (W) (0, + 4,99)
Tegangan Sistem Maksimum (V) 1500VDC
Koefisien Suhu Pmax -0,36% / ° C
Koefisién Suhu Voc -0,28% / ° C
Koefisién Suhu Isc +0,05% / ° C
Suhu Operasi Nominal 45 ± 2 ° C
Suhu Operasi -40 ° C- + 85 ° C
Sekering maksimum 20A
PÉRÉFÉNGAL KONFIGURASI 
Jumlah / Pallet 36 pcs / palét
Palét / Wadah 12pallet / 20GP; 26pallet / 40HQ
Jumlah / Wadahna 432 pcs / 20GP; 936pcs / 40HQ

Proyék Kami

-1610678813000

Ngepak Aman

1111-1610766809000

FAQ

Q: Naha urang kedah mésér ti anjeun sanés ti panyadia sanés?
A: Tim kami gaduh exprience 10 taun dina produk surya, jual ka 50 nagara, kami
ngalaman dina bisnis internasional; urang terang harga anu pas sareng dina pangiriman waktos mangrupikeun dua konci
poin; kami nyayogikeun jasa anu saé tibatan pabrik anu sanés.

Q: Dupi urang Didatangan pabrik?
A: Pasti, kantor pusat kami aya di Kota Wuxi. Sajam ka Shanghai. Éta pasti pisan.

Q: Dupi kami Produsén?
A: Leres, kami gaduh pabrik nyalira di kota wuxi sareng kota Nanjing. Sareng kami ogé gaduh sub kontrak
pabrik séjén.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami