tentang Kami

Apex Surya

Apex Solar mangrupikeun panyadia produk fotovoltaik kalayan kapasitas produksi terpadu. Produk photovoltaic Kuigu Technology parantos diékspor ka langkung ti 20 nagara sapertos Amérika Serikat, Jérman, Inggris, Brasil, Afrika Kidul sareng sajabina. Total kiriman parantos ngahontal 2GW, ngajantenkeun mérek surya anu langkung dipikaresep pikeun seueur palanggan.

Apex Solar parantos ngenalkeun peralatan produksi otomatis canggih pikeun ngahasilkeun panél surya anu kualitas dipercaya pikeun sadaya palanggan, kapasitas produksi bakal ngahontal 1GW dina taun payun. Aya sistem QC anu komprehensif panginten awal nepi ka akhir. Sadaya bahan baku anu digunakeun mangrupikeun pemasok Tingkat 1, nganterkeun produk kualitas anu sami sareng nami pabrik modul surya merek di Cina kalayan harga anu langkung kompetitif.

PRODUK

PRODUK

  • 210mm 110 sél 555W

    Ngagunakeun bagian M12 (210mm) wafer sareng MBB, ningkatkeun kakuatan langkung épisiénna tiasa kénging 21% di luhur Ku 1/3-motong 110 sél, téknologi sél 1-3-cut ngamungkinkeun kakuatan anu langkung luhur sareng suhu titik panas handap
    210mm 110cells 555W
  • 210mm 132 sél 660w

    Ngagunakeun M12 (210mm) wafer Part sareng MBB, ningkatkeun kakuatan deui
    Efisiensi na tiasa kéngingkeun 21% di luhur
    Kalayan Half-cut 132 sél, téknologi sél satengah motong ngamungkinkeun kakuatan anu langkung luhur sareng suhu titik panas anu handap
    210mm 132cells 660w

wartos

  • New Production bases is loacted at Yangzhou City,Jiangsu province

    Basis Produksi Anyar nyaéta ...

    Pangkalan Produksi Anyar didamel di Kota Yangzhou, Propinsi Jiangsu, Cina, kalebet luas 25000m2. Jalur produksi énggal henteu ngan ukur ngahasilkeun tanaga surya ...
    maca deui
  • Solar System And EPC Installation Training

    Tata Surya Sareng EPC Instal ...

    Pelatihan Tata Surya sareng Pelatihan Instalasi EPC Pikeun palayanan anu langkung saé pikeun klien kami, Apex arra ...
    maca deui
  • 182mm Solar Module Solar System Technology Conference

    Modul Surya 182mm Surya ...

    Kunaon Panel Surya Nganggo Sel Surya Satengah Motong Janten Terpopuler? Apex Solar produk anyar ...
    maca deui